Titanik + Pláž

Titanik + Pláž


Titanic

Milostný příběh na nejznámější lodi světa! Poslechněte si příběh ženy, která katastrofu přežila a poznala se na právě nalezeném obrázku, který ležel po mnoho let na dně oceánu. Film získal 11 Oscarů za rok 1998!
Byl obrovský a luxusní. Lidé o něm ve své pýše říkali, že je nepotopitelý. Když vyplouval Titanic na svou první plavbu, byli na jeho palubě také chudý Jack a bohatá Rose. On vyhrál lístek v pokeru, ona měla pronajato jedno z nejluxusnějších apartmá. Prožili spolu nejkrásnější chvíle svého života a slíbili si, že se už nikdy nereozejdou - až do oné osudné noci, kdy pýcha lidstva narazila v Severním moři do ledovce, který Titanic neúprosně poslal ke dnu. Krásná romance se změnila ve zběsilý a tragický boj o záchranu. Kolik jim zbývá? Hodina, možná dvě...

Pláž

S Leonardem DiCapriem na thajskou dovolenou do ztraceného ráje, odkud není návratu. Našli tu svobodu, trávu, slunce, sex a zapovězenou lagunu, kde je s kým žít i umírat. Další pecka od autorů Mělkého hrobu a Trainspottingu.
V režii Dannyho Boylea (Traisnpotting, Extra život, Mělký hrob) vznikl dobrodružný snímek mladého baťůžkáře Richarda (Leonardo DiCaprio), který se vydává do Thajska, aby si užil nových a zvláštních zážitků, a to v duchu bestselleru Alexe Garlanda, jenž se stal podkladem tohoto filmu. Richard se v levném hotelu v Bangkoku seznamuje s mladým francouzským párem - Etiennem /Gillaume Canet/ a Francoise /Virginie Ledoyenová/. Ve stejném hotelu se setkává s pomateným, drogami poznamenaným Daffym /Robert Carlyle/, který vypráví Richardovi nepravděpodobný příběh o tajném ostrově, Ráji na Zemi s nádhernou pláží neposkvrněnou nájezdy turistů. Druhý den nachází Richard na dveřích připíchnutý cár papíru, kde je Daffym ručně namalovaná mapa tajemného ostrova. To rozhodne a on se vydává po stopách tohoto zapomenutého ráje.

Movie library