Piráti z Karibiku 1-3: Trilogie 3DVD

Piráti z Karibiku 1-3: Trilogie 3DVD

Třpytivé vody Karibiku jsou pro darebáckého, ale šarmantního kapitána Jacka Sparrowa nevyčerpatelným zdrojem tajemných a vzrušujících dobrodružství. Jeho idylický život se však razantně změní ve chvíli, kdy se lstivý kapitán Barbossa zmocní jeho lodi Černá perla a napadne město Port Royal, odkud unese guvernérovu okouzlující dceru Elizabeth Swann. Její kamarád z dětství Will Turner se spolu s Jackem vydává na palubě nejrychlejší lodi britské flotily na odvážnou výpravu za záchranou Elizabeth a ukradené Černé perly. V patách je jim Elizabethin snoubenec, sympatický a ctižádostivý Commodore Norrington. Will ale netuší, že je Barbossa i s celou svou pirátskou posádkou pod vlivem prokletí, které jej odsuzuje k věčnému životu ve světě nemrtvých a každou noc jej proměňuje v živého kostlivce. Kletbu může zlomit pouze vrácení ukradené části prokletého pokladu na jeho původní místo. Posádky obou lodí se vydávají vstříc vzrušujícímu střetnutí s Barbossou na tajemný ostrov Isla de Muerta. Když pak pozvednou své meče k souboji s obávanými piráty Karibiku, je v sázce Jackova pomsta, Černá perla, zapomenutý poklad, zlomení kletby nad Barbossou a jeho posádkou, osud britské námořní flotily a v neposlední řadě také životy našich statečných hrdinů.

Piráti z Karibiku: Prokletí Černé Perly

Pod pirátskou vlajkou vzhůru za dobrodružstvím. Odvážní korzáři, půvabné dámy, spousta rumu a velký poklad Aztéků. Třpytivé vody Karibiku jsou pro darebáckého, ale šarmantního kapitána Jacka Sparrowa (Johnny Depp) nevyčerpatelným zdrojem tajemných a vzrušujících dobrodružství. Jeho idylický život se však razantně změní ve chvíli, kdy se lstivý kapitán Barbossa (Geoffrey Rush) zmocní jeho lodi Černá perla a napadne město Port Royal, odkud unese guvernérovu (Jonathan Pryce) okouzlující dceru Elizabeth Swann (Keira Knightley). Její kamarád z dětství Will Turner (Orlando Bloom) se spolu s Jackem vydává na palubě nejrychlejší lodi britské flotily na odvážnou výpravu za záchranou Elizabeth a ukradené Černé perly. V patách je jim Elizabethin snoubenec, sympatický a ctižádostivý Commodore Norrington (Jack Davenport). Will ale netuší, že je Barbossa i s celou svou pirátskou posádkou pod vlivem prokletí, které jej odsuzuje k věčnému životu ve světě nemrtvých a každou noc jej proměňuje v živého kostlivce. Kletbu může zlomit pouze vrácení ukradené části prokletého pokladu na jeho původní místo. Posádky obou lodí se vydávají vstříc vzrušujícímu střetnutí s Barbossou na tajemný ostrov Isla de Muerta. Když pak pozvednou své meče k souboji s obávanými piráty Karibiku, je v sázce Jackova pomsta, Černá perla, zapomenutý poklad, zlomení kletby nad Barbossou a jeho posádkou, osud britské námořní flotily a v neposlední řadě také životy našich statečných hrdinů.

Piráti z Karibiku 2: Truhla mrtvého muže

Pokračování úspěšného dobrodružného velkofilmu z roku 2003. Trojka ve složení Jack Sparrow, Will Turner a Elizabeth Swan se tentokrát musí vypořádat s bojovníky legendárního piráta Davey Jonese, který usiluje o Jackův život. Přestože si Jack Sparrow myslí, že svůj dluh splatil, není tomu přesně tak, jak by si přál. Brzy zjišťuje že se na něj lepí stín egendárního Davea Jonese. Kapitána Bludného Holanďana. Čas už vypršel a Jack bude muset najít cestu, jak splatit svůj dluh vůči Jonesovi. Pokud se mu to nepodaří čeká ho strašlivá budoucnost. Aby to nebylo toho nebylo málo, podaří se díky své patálii překazit svým přátelům svatbu. Těšme se na další dobrodružství Jacka Sparrowa v doprovodu svých přátel Willa Turnera a Elizabeth Swannové v obsazení, které známe z předešlého "dílu" Piráti z Karibiku: Prokletí Černé Perly

Piráti z Karibiku 3: Na konci světa

Otevřený konec druhého dílu, který zanechal oblíbené hrdiny Pirátů z Karibiku – výstředního kapitána Jacka Sparrowa, udatného kováře Willa a neohroženou Elizabeth – ve velice svízelné situaci, měl fungovat jako návnada na další díl. Třetí výpravné akční dobrodružství točil Gore Verbinski zároveň s druhým dílem, přesto se detaily dalšího příběhu zatím daří tajit. Víme, že se vrátí oblíbené postavy; Will (Orlando Bloom) a Elizabeth (Keira Knightley) se budou snažit zachránit kapitána Jacka (Johnny Depp). Ale přibudou i hrdinové noví. Konečně uvidíte Keitha Richardse jako Granta Sparrowa a novým záporákem bude orientální pirát v podání Chow Yun-Fata. (Premiere)

Movie library