Mr. Bean 2 (TV)

Mr. Bean 2 (TV)

Každý ho zná. Obyčejný nenápadný chlapík středního věku a ze střední vrstvy. Jeho přátelé a rodina snad ani neexistují a jakékoliv navázání nějakého vztahu skončí katastrofou. Nemá rád lidi, má rád jenom sám sebe (snad ještě svého medvídka). Věčný smolař, který zažívá úplně obyčejné věci. Ale ke všemu má svůj originální a vtipný postoj. Snad proto ho všichni milují. To je Mr. Bean

Obsahuje epizody:

Pan Bean jde do města
Pokusy dostat hloupou televizní anténu do správné pozice mne poněkud zmrazily. Později se moje přítelkyně báječně bavila v klubu, ale chtěla tančit jen s tím jedním jiným chlápkem. Tak jsem je ponechal ve tmě (Tss, tss!).

Pan Bean opět jezdí
Tenhle muž dostal infarkt přímo na autobusové zastávce a já se ho pokusil oživit skokem z lampy! Uvízl jsem v poštovní schránce a skončil v letadle s chlapcem, kterému nebylo úplně nejlépe. A brzo to z něj také šlo ven!

Pan Bean v pokoji 426
Po pár úpravách vypadal můj hotelový pokoj docela pěkně. Ředitel byl trochu vznětlivý a já si ke všemu zabouchl dveře, což je moc nepříjemné (a navíc jsem pěkně prochladnul).

Vlasy od pana Beana
Obyčejně holiče nesnáším, ale tentokrát to bylo báječné! A pak jsem na církevní slavnosti pochopil dvě věci: 1. Uvnitř poštovního pytle je tma. 2. Moskva je překvapivě daleko.

Udělejte to sám, pane Beane
Užil jsem si docela znamenitý silvestrovský večírek společně s Rupertem & Hubertem. Pak jsem si koupil křeslo, připevnil ho na střechu auta a jel domů jako Charlton Heston na svém válečném voze. Bean Hur!! Nakonec jsem si vymaloval pokoj pomocí jediného galonu barvy a překvapivě malého množství výbušniny.

Movie library