KOLEKCE ZVONILKA (3 DVD)

KOLEKCE ZVONILKA (3 DVD)

Obsahuje:

ZVONILKA (Tinker Bell)
Země: USA, Rok výroby: 2008
Délka: 75 minut
Zvuk:Dolby Digital 5.1 (Česky, anglicky, maďarsky, hebrejsky)

Vstupte do tajného světa Hvězdné roklinky a seznamte se se světově proslulou vílou Zvonilkou v jejím vůbec prvním celovečerním animovaném filmu. Vrtalo vám někdy hlavou, kdo svět vždy tak vyzdobí? Kdo přírodě lesk dává v každém ročním období? Vypravte se za dobrodružstvím a pomozte Zvonilce a jejím čtyřem vílím kamarádkám s přípravami jara. Možná, že s trochou víry a špetkou vílího prášku zjistíte, jak důležité je být sám sebou. Ve filmu napěchovaném zábavou a fantazií oslavíte spolu se Zvonilkou její první celovečerní film. Čeká vás kouzelný příběh pro celou rodinu.



ZVONILKA A ZTRACENÝ POKLAD (Tinker Bell And The Lost Treasure)
Země: USA, Rok výroby: 2009
Délka: 77 minut
Zvuk: Dolby Digital 5.1 (Česky, slovensky, anglicky, maďarsky, hebrejsky)


V tajemné Hvězdné roklince, kde žije Zvonilka a ostatní pohádkové víly, se všichni netrpělivě těší na tradiční podzimní oslavu. Vyjde měsíc, který vílám dovolí uzdravit posvátný strom, zdroj veškeré jejich magie. Nešťastnou náhodou ale uvede Zvonilka celý bájný svět víl v ohrožení a proto se na vlastní pěst a tajně vydá daleko za moře na nebezpečnou výpravu, která by mohla vše napravit. S pomocí kamaráda Terínka a neposedné světlušky musí Zvonilka čelit ohromujícímu novému světu, aby objevila ten největší poklad.



ZVONILKA A VELKÁ ZÁCHRANNÁ VÝPRAVA (Tinker Bell And The Great Fairy Rescue)
Země: USA, Rok výroby: 2010
Délka: 84 minut
Zvuk: Dolby Digital 5.1 (Česky, slovensky, anglicky, maďarsky, hebrejsky)

Co byste dělali, kdyby jste se seznámili vílou? Svědek historickeho okamžiku, kdy Tinker Bell (Zvonilka) poprvé se sejde s lidskou bytosti, a není to, kdo si myslíte.

Let před setkáním Wendy a Lost Boys, Tinker Bell setkal Lizzy, holčička s vytrvalým vírou v moci skřítkovskeho prachu a kouzla víly země Během léta víly 'návštěva kvetoucí louky Anglie, dva velmi odlišné světy sjednotit poprvé a Tink vyvíjí zvláštní pouto s zvědavé dítě potřebuje kamaráda. Jako její kolega víly zahájit odvážnou záchranu, Tinker Bell má obrovské riziko, čímž její vlastní bezpečnost a budoucnost všech fairykind v ohrožení.

Zkušenosti Disney je udivující, všichni-nový film o skutečné síle víry a přátelství. Překypující vzrušením a fantazií, Tinker Bell a Velké pohádkové Rescue je kouzelné zábavy pro celou rodinu. Dalo by se dokonce učit létat.

Movie library