Hvězdné války 4-6 Trilogie 3DVD

Hvězdné války 4-6 Trilogie 3DVD

První Hvězdné války byly jedinečné díky svým speciáním efektům. Režisér George Lucas díky nim založil zcela novou trikařskou společnost, Industrial Light and Magic. První díl Nová naděje (dnes se kategorizuje jako čtvrtý) byl natočen sice s nízkými náklady, odezva od diváků však byla ohromná. Další dva díly – pátý a šestý tak už mohly být natočeny s vyššími náklady a ještě lepšími efekty. V roce 1997 nechal Lucas první tři staré díly digtálně remasterovat a přidal do nich i dříve nepoužité scény. Díky tomuto remasteringu vypadá celá série ještě lépe a byly odstraněny i některé nedostatky způsobenené starou trikovou technikou. Po remasteringu se Lucas rozhodl, že natočí další sérii Hvězdných válek. Dějově je však zařadil před předchozí tři díly. První film Skrytá hrozba byl promítán v kinech v červnu roku 1999 a sklidil velký úspěch, i když kritika poukazovala na značnou dětinskost filmu. Díky počítačové technice jsou všechny nové efekty naprosto realistické. Poslední z filmů – Pomsta Sithů přišel do kin v červnu (2005). Veškerá prostředí a krajiny v tomto filmu jsou vytvořeny počítačovou grafikou. Celá nová série byla natočena digitální kamerou.

Star Wars: Epizoda IV: Nová naděje

Před dávnými a dávnými časy, ve velice vzdálené galaxii...
Vůdkyně povstání proti galaktickému Impériu, princezna Leia, je držena jako rukojmí. Luke Skywalker a kapitán Solo se společné se dvěma roboty R2-D2 a C-3PO a Chewbaccou pokusí krásnou princeznu osvobodit a vrátit ztracenou spravedlnost celé Galaxii.

Star Wars: Epizoda V: Impérium vrací úder

Luke Skywalker, Han Solo, princezna Leia a Chewbacca jsou napadeni vojenskou silou Impéria. Boj za záchranu Galaxie pokračuje... Han a Leia prchají a Luke se vydává na cestu do Dagobah. Tam hledá Yodu, velmistra řádu Jedi. Jedině s jeho pomocí může přežít nelítostný boj na život a na smrt se zlým Darth Vaderem.

Star Wars: Epizoda VI: Návrat Jediho

Impéruim se rozpadá...Po záchraně Hana Sola a princezny Leiy před jistou smrtí, na kterou je poslal vůdce Jabba the Hutt se Luke vrací ke svému učiteli Yodovi, aby dokončil své učení , stal se rytířem Jedi a porazil Darth Vadera a temnou stranu Síly...

Movie library