Futurama: sezóna 1 3DVD

Futurama: sezóna 1 3DVD

Děj se většinou odehrává v Novém New Yorku a okolních galaxiích v roce 3000. Seriál začíná tím, že věčný smolař Philip J. Fry byl (ne náhodou) na Silvestra roku 1999 kryogenicky zmražen. Rozmražen je až za 1000 let, 31. prosince 2999 a zjišťuje, že se nachází v Novém New York City. Díky objevenému praprapra…prasynovci dostal práci v malé intergalaktické dopravní firmě Planet Express. Seriál pojednává o dobrodružstvích Frye a jeho kolegů při dodávání zásilek ve jménu této dopravní firmy.
Scénáristé i animátoři se na seriálu opravdu vyřádili a tak je seriál plný zajímavých nápadů, narážek, nenápadných hádanek a skvělého humoru, který je o něco ostřejší než v Simpsonech. Futurama je americký animovaný seriál, který vytvořili Matt Groening a David X. Cohen (autoři seriálu Simpsonovi).

Obsahuje epizody:

01 Space Pilot 3000
Poslíček pizzy Philip J. Fry je náhodou kryogenicky zmrazen 31. prosince 1999, a probuzen za 1000 let v budoucnosti. Při vyhlídce na to, že by se stal znovu poslíčkem, Fry se spřáhne s robotem jménem Bender za účelem útěku před Leelou, jednookým pracovním úředníkem.

02 The Series Has Landed
Po doručení balíku do zábavního parku na Měsíci, Fry ukáže Leele jak si vážit starých hodnot zatímco Bender a Amy musí najít klíče k lodi.

03 I, Roommate
Vyhozen z kanceláře Planet Express, Fry se stěhuje s Benderem, ale jejich rozdílné názory na bydlení způsobí řadu problémů.

04 Love's Labours Lost in Space
Leela potká kapitána Zappa Brannigana, samozvaného svůdce žen, který ji chce získat, když se pokouší zachránit zvířenu na planetě Vergon 6 před záhubou.

05 Fear of a Bot Planet
Bender doručí zásilku na planetu obývanou výhradně roboty, kteří nenávidí lidskou rasu a stane se jejich idolem. Fry and Leela, přestrojení jako roboti, se snaží s Bendra najít a odletět s ním pryč.

06 A Fishful of Dollars
Fryův si obnoví svůj bankovní účet po 1000 letech a stane se milionářem. Koupí si konzervu již dávno vyhynulých ančoviček, která se ale stane terčem zájmu Mamky, majitelky Mom's Friendly Robot Corporation, která se nezastaví před ničím, aby konzervu získala pro sebe.

07 My Three Suns
Leela zachraňuje Frye před trestem na planetě obydlené tekutými lidmi, kde Fry náhodou vypil jejich císaře.

08 A Big Piece of Garbage
Koule odpadků z 21. století hrozící spadnou zpátky na Zemi, postaví profesora Farnswortha proti jeho protivníkovi, profesorovi Ogdenu Wernstromvi, při řešení tohoto problému.

09 Hell Is Other Robots
Rozhodnut zlomit závislost na elektřině, Bender konvertuje k Robotologii. Ale když se vrátí ke svým starým zvykům, dostane se do Robopekla do rukou Roboďábla.

10 A Flight to Remember
Romantika a nebezpečí provází posádku při plavbě vesmírnou lodí Titanic. Bender se zamiluje do robotky De La Roca a Fry hraje Leelina a Amina přítele.

11 Mars University
Fry goes to college to prove the adage- Once, a dropout; always, a dropout- but must put up with a super-intelligent monkey for a roommate. Mezitím, Bender se snaží navrátit Robokoleji její zašlou slávu.

12 When Aliens Attack
Omicroňané napadnou Zemi, protože neviděli kvůli poruše závěrečný díl seriálu z roku 1999 Single Female Lawyer. Fry a jeho kolegové musí zrekonstruovat a znovu sehrát tuto ztracenou epizodu, jinak mimozemšťané zničí Zemi.

13 Fry and the Slurm Factory
Když Fry vyhraje exkurzi do továrny, kde se vyrábí nápoj Slurm, on a jeho přátelé učiní náhodou strašný objev, tajnou přísadu, která činí Slurm tak skvělým.

Movie library